EXCLUSIV - F.Bratu: ”Imi voi încheia cariera la Mediaș!”

EXCLUSIV - F.Bratu: ”Imi voi încheia cariera la Mediaș!”

Gaz Metan Mediaș contează deja pe piaţa transferurilor din Liga I după ce l-a convins pe atacantul dinamovist Florin Bratu să semneze pe doi ani şi jumătate. Munca de convingere a ardelenilor nu a fost deloc uşoară

Visul participării istorice al ”lupiilor negri” în Europa League l-a deturnat pe Florin Bratu din drumul spre FC Vaslui sau Astra Ploiești.

"Am semnat pe doi ani şi jumătate deoarece am planuri pe termen lung cu acest club", e promisiunea atacantului faţă de colegi şi suporteri din cantonamentul de la Sovata.

"E motiv de mândrie şi responsabilitate. Credem mult Bratu şi suntem siguri că va aduce un plus vestiarului", a declarat tehnicianul ”lupiilor”, Cristian Pustai.

Ştie că toţi ochii sunt pe el dar face o declaţie de dragoste fanilor şi colegilor săi. "Nu mi-am propus un număr de goluri sau un număr de puncte. Eu spun să o luăm meci cu meci, să adunăm cât mai multe puncte, iar la finalul sezonului să tragem linie. Am semnat cu Gazul deoarece am planuri pe termen lung cu acest club. E foarte probabil să îmi închei aici cariera", spune fotbalistul trecut şi prin curtea lui Galatasaray, Nantes sau Valenciennes.