EXCLUSIV - Gaz Metan II 6-1 FCM Tg.Mures II!

EXCLUSIV - Gaz Metan II 6-1 FCM Tg.Mures II!

Echipa secunda a Gazului Metan , antrenata de Costel Hanc , a reusit din nou sa castige la scor , 6-1 partida amicala sustinuta pe teren propriu in compania echipei secunde a celor de la Targu Mures.Golurile au fost marcate de Hlinca , Boaru , Gombar si Siriteanu (3) .
Iata primul ''unsprezece'' trimis de Costel Hanc pe teren : R. Fenny, Stoia, Husar, C Savin, Cutean, Sorlea, L.Balc, Hlinca, Gombar,Claudiu Lup,C. Boaru.

"Au fost doua meciuri bune (nr. Gaz Metan II 12-0 Tarnaveni si Gaz Metan II 6-1 FCM Tg.Mures II) , pe care le-am castigat fara prea mari probleme, tratandu-le cu seriozitate. Sper ca si de acum incolo sa avem meciuri bune si sa incepem anul acesta cu rezultate bune ca avem nevoie de puncte. Speram ca in retur sa facem cat mai multe meciuri bune si cat mai multe victorii indiferent cine va fi in teren pentru ca avem nevoie pentru a ne apropia de primele trei pozitii" a declarat , jucatorul Siriteanu Eugen.

Siriteanu a marcat in cele doua meciuri amicale 5 goluri pentru echipa secunda a "lupiilor" acesta spera sa marcheze cat mai multe goluri pentru a ajuta echipa.

Articol&Foto: Paul Plaias

Revenim in jurul orei 20:30 cu o galerie foto de la acest meci + maine dimineata rezumatul meciului.

UPDATE| Din cauza unor probleme tehnice, rezumatul meciului nu v-a mai fi publicat pe site.
/
/