EXCLUSIV - Horoba l-a dat în judecată pe  Sabău!

EXCLUSIV - Horoba l-a dat în judecată pe Sabău!

Direcorul general , al formatiei Gaz Metan Medias Ioan Horoba l-a dat în judecată pe Ioan Ovidiu Sabău( antrenor, FCM Tg.Mures) pentru 178.000 de euro!

Antrenorul celor de la FCM Targu Mureş s-a trezit cu un proces pe cap, după ce a fost dat în judecată de o agenţie de turism care îi aparţine oficialului de la Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba. Firma directorului general de la Mediaş îl acuză pe Sabău, conform Libertatea, că acesta nu a onorat un contract de construcţie a unei vine în Cluj.

"E o întreagă poveste la mijloc. Sunt, practic, tras la răspundere pentru altcineva. În urmă cu 5 ani, am fost iniţiatorul proiectului prin care s-a început construirea unei locuinţe de lux în zona rezidenţială Făget din Cluj-Napoca. Numai că, după un timp, eu am vândut afacerea, la notar, unei persoane care a luat asupra sa toate drepturile, dar şi toate obligaţiile contractuale. Individul respectiv a rămas însă fără bani şi, din acest motiv, n-a mai dus la bun sfârşit ridicarea acelei vile. Am acte doveditoare că am vândut legal afacerea, aşa că sper ca totul să se rezolve amiabil", a declarat Ovidiu Sabău.

Revenim cu detalii !