EXCLUSIV -  Horoba neagă salariul de 15.000 € al lui Bratu!

EXCLUSIV - Horoba neagă salariul de 15.000 € al lui Bratu!

Liber de contract după ce a rupt înţelegerea cu Dinamo, atacantul de 31 de ani a parafat un acord pe două sezoane şi jumătate

După ce în această saptamână Gaz Metan Medias a ”detonat bomba” pe piața transferurilor din Liga 1 transferându-l pe Florin Bratu ce a ales să joace la Gaz Metan pînă în vara lui 2013. Ex-dinamovistul va purta la noua sa formaţie tricoul cu numărul 10, "în cinstea tuturor marilor decari ai României", şi aşteaptă să revină cu goluri multe în prima divizie după o absenţă de 6 luni, cît a durat împrumutul la Litex Loveci.
Imediat dupa ce a parafat contractul cu ”alb-negrii” în presa s-a vehiculat că ”Mitraliera” va încasa un salariu fabulos de 15.ooo de euro pe lună. Contactat de catre site-ul Medieseni.info , Ioan Horoba a declarat că este o suma aruncată pe piața fără nici o baza de argumentație.

“Presupusul sau salariu de 15.000 Euro pe luna, cifra aparuta intr-un material de presa din 14 ianuarie, nu corespunde realitatii, si nu este altceva decat o suma aruncata pe piata fara nicio baza sau argumentatie. In realitate, salariul fotbalistului, unul de altfel confidential, este semnificativ mai mic”.