EXCLUSIV -  Milos Buhcta se operează din nou!

EXCLUSIV - Milos Buhcta se operează din nou!

Desemnat cel mai bun portar din Liga I în sezonul precedent de către Gazeta Sporturilor, slovacul Milos Buchta este urmărit de în continuare de ghinion.

După ce a ratat prima parte a sezonului competițional din cauza unor probleme la genunchiul stîng, care au necesitat la finalul anului trecut și o intervenție chirurgicală, portarul ceh Milos Buhcta este urmărit în continuare de un ghinion teribil.

Aflat în stagiul de pregătire de la Sovata, goalkeeper- ul medieșean a resimțit în urmă cu două zile dureri la picior iar ieri a efectuat un control medical amănunțit la doctorul Anghelescu în București si verdictul a fost clar, Buchta se va ăntoarce pe masa de operație.

"Este programat pe data de 27 ianuarie la o nouă operație. Nu este ceva foarte grav",a declarat Ioan Horoba,directorul general al Gaz Metan Mediaș.

Milos Buchta a jucat 27 de meciuri pentru Gaz metan în Liga I. În sezonul precedent, goal-keeper-ul a reuşit performanţa de a nu primi gol vreme de 402 minute. Buchta a evoluat ultima dată pentru gruparea medieşeană în meciul din prima etapă a acestui sezon, în victoria cu 3-2 asupra Victoriei Brăneşti.