EXCLUSIV - Kozlov "calaul" Gazului! Fakel 2-1 Gaz Metan.

EXCLUSIV - Kozlov "calaul" Gazului! Fakel 2-1 Gaz Metan.

Formatia antrenata de Cristian Pustai, Gaz Metan Medias a fost invinsa astazi cu scorul de 2-1 de formatia din Liga a-II-a din Rusia, Fakel Voronezh in cel de-al doilea amical din Antalya.
Iata si primul unsprezece trimis de Cristian Pustai in partida cu Fakel:
Pleşca - R. Zaharia, Akaky, Fl. Lazăr, Markovici - Cr. Todea, Kubala - Al. Muntean, Hoban, Pîrvulescu - Fl. Bratu. Au mai jucat: Vîtcă, Trtovac, Liţu, Buzean, Bozeşan, Dudiţă, Del Campo, Vukatinovici, Kem Hiel (ultimii doi fiind in probe).

Medieşenii au primit gol în primul minut al reprizei secunde, atunci cînd mingea şutată de un adversar a fost deviată în propria poartă de Trtovac

"Lupii" primesc al doilea gol în minutul 50, după o succesiune de gafe în defensivă. Autorul golului a fost Kozlov, cel care a semnat şi prima reşită a ruşilor.

Alin Liţu a reuşit să înscrie cu cinci minute înainte final. Atacantul medieşean a reluat perfect cu capul, din şapte metri, o centrare a lui Vukadinovici si a redus din diferenta insa Gaz Metan medias pierde cel de-al doilea amical din Antalya.

"Contează şi aceste rezultate, noi ne dorim victoriile, dar dacă nu vin, asta e! Mult mai important e să câştigăm în campionat, dar avem nevoie şi în amicale. A început să se acumuleze şi oboseala, dar nu este asta o cauză pentru care nu am câştigat. Nu e nimeni bucuros când pierdem. E normal să ne certe domnul Pustai", a declarat Florin Bratu.

Revenim imediat cu detalii de la acest meci si cu mai multe declaratii !