Todea:”Următoarele săptămâni vor fi dificile!”

Todea:”Următoarele săptămâni vor fi dificile!”

Căpitanul Gazului Metan, Cristian Todea, e de părere că următoarele săptămâni vor fi foarte dificile, pentru că medieşenii au nevoie de o pregătire exemplară, în urma căreia să facă faţă cu brio meciurilor din retur, mai ales că mai multe formaţii de mijlocul clasamentului s-au întărit în această iarnă cu câţiva fotbalişti valoroşi.

"Ne aşteaptă o perioadă dificilă, de acumulare. Suntem însă cu toţii obişnuiţi cu aşa ceva, aşa că strângem din dinţi şi ne pregătim cât putem de bine, pentru a ne încărca "bateriile", dat fiind faptul că ne aşteaptă un retur extrem de dificil. Am terminat 2010-le pe un onorabil loc 5, dar asta ne obligă la şi mai mult. Am văzut deja că două dintre urmăritoare, Astra şi Universitatea Cluj, s-au întărit serios în această pauză de iarnă. Cu ele cred că ne vom duela pentru locul 8. Deocamdată în urma noastră sunt echipe precum Dinamo, Steaua, CFR Cluj. Cu siguranţă că, la câţi bani bagă aceste cluburi în fotbal, oficialii lor nu sunt mulţumiţi să stea în urma noastră, aşa că vor face tot posibilul să mai urce în clasament", a afirmat Cristi Todea.
Todea a mai mărturisit că succesul ”gazistilor”, în tur, a fost asigurat de continuitatea la nivelul lotului de jucători.
"Marele nostru atuu este acela că jucăm de mult timp împreună. La Gaz metan e continuitate. Nici în vară nu a plecat nimeni din formula de bază, sperăm că la fel vor sta lucrurile şi acum", a mai spus căpitanul gaziştilor.