SPECIAL - ”Zece pentru Ștefan!” Medieșianul reprezintă cu succes Romania!

SPECIAL - ”Zece pentru Ștefan!” Medieșianul reprezintă cu succes Romania!

Medieșianul, Ștefan Chirilă reprezintă cu succes orașul său natal Medias si România la campionatele europene si mondiale de karate.

Are 26 de ani, iar de opt ani este în lotul național al României la karate.Pentru Ștefan Chirilă , artele marțiale reprezintă un mod de viață.Multiplu campion nationat, campion mondial în 2009, campion european ăn 2010 , medieșianul a urcat treaptă cu treaptă pe culmile succesului într-un sport care presupune disciplină de fier, muncă talent dar și multă pasiune.

Totul a început pentru Ștefan imediat dupa revoluție.Intr-o zi tatăl său a apărut cu un video si câteva casete.Erau filme de karate și așa l-a descoperit pe Bruce Lee.

”Uitându-ma la video a apărut dorința mea de a fi un Bruce Lee mai mic, asa că pe la sfarșitul anului 1991, la vârsta de 7 ani le-am spus părinților că vreau să fac karate” a declarat Stefan Chirilă.

La doar 12 ani , Ștefan Chirilă a participat pentru prima dată la un concurs internaționat fiind unul dintre cei 3.00 de participanti.

Acesta fiind doar începutul sportivul medieșian a căștigat în anul 2000 primul titlu de campion național iar apoi a urmat numeroase clasări pe podium lq competiții din Italia, Belgia, Ucraina si Portugalia.În 2009 a fost campion european cu echipa Romîniei în Ucraina și Portugalia.

”Antrenorul Liviu Crișan este persoana care a contat foarte mult în maturizarea mea si a evoluței mea pe plan sportiv”