Alexa: "Gaz Metan are cei mai buni jucători de contraatac din ţară"

Alexa: "Gaz Metan are cei mai buni jucători de contraatac din ţară"

Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia Gaz Metan Mediaş, adversara din etapa a XIX-a a Ligii I, are cei mai buni jucători de contraatac din România.

"Pentru mine lucrurile sunte foarte clare. Cunosc Mediaşul, e o echipă foarte bună de deplasare, o echipă care se apără foarte bine, organizată. Au poate cei mai buni jucători de contraatac din România, l-au luat pe Bratu, un jucător foarte rapid, îl au pe Eric, jucător de ultima pasă. Va fi un meci greu, pentru că nu întâmplător Mediaşul a obţinut atâtea puncte în turul campionatului. În ultimii ani au fost o nucă tare nu numai pentru noi", a spus Dan Alexa.

Mijlocaşul a afirmat că Eric este fotbalistul care face jocul echipei medieşene, dar consideră că sprijinul suporterilor bănăţeni va face diferenţa.

"Eric este un fotbalist care, cel puţin pentru Mediaş, e vedeta echipei. E jucătorul care dă ultima pasă, dar ştie şi să finalizeze. E un jucător foarte important pentru ei şi, din păcate pentru noi, mai mereu a înscris împotriva noastră. Sperăm să vină cât mai mulţi suporteri la meci. Cu siguranţă va fi rece, nu va fi o vreme care să te îmbie la un meci, dar mizez pe foamea de fotbal a suporterilor noştri, care nu au mai văzut un meci de trei luni. Cred că şi ei sunt conştienţi că ne pot ajuta foarte mult şi mizez pe faptul că vor veni în număr mare", a precizat Alexa.

Partida FC Timişoara - Gaz Metan Mediaş, din etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00