EXCLUSIV - Alin Litu este dorit de Steaua !

EXCLUSIV - Alin Litu este dorit de Steaua !

Atacantul "lupiilor" este dorit de Steaua Bucuresti insa Steaua il monitorizeaza si pe Axente (FC Timisoara) insa Litu are prima sansa sa ajunga la echipa antrenata de Marius Lacatus.

Resemnat cu faptul ca Moraes nu va ajunge în Ghencea în această iarnă, fiind aproape de echipa antrenata de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, Gigi Becali a anunţat luni seară care sunt noile sale ţinte pentru a umple golul lăsat în atac de plecările lui Pantelis Kapetanos şi Bogdan Stancu.

Primul jucător vizat de patronul Stelei este Alin Liţu (24 de ani, 1,85 metri), de la Gaz Metan Medias, jucător pe care Steaua l-a avut în propria curte în urmă cu 3 sezoane insa fiind indepartat.

În actuala ediţie de campionat, Liţu a adunat 524 de minute pe teren, fiind titular în doar 4 meciuri. Chiar dacă a fost mai mult rezervă, vârful "lupiilor" a punctat totuşi de două ori în acest sezon, în care a mai adunat 3 cartonaşe galbene şi o eliminare. În ultimele 4 ediţii din Liga I, Liţu a marcat în total 5 goluri.

"Steaua îl poate lua pe Liţu oricând în perioada de transferuri, însă doar să-l păstreze şi nu să-l împrumute la o altă echipă. Noi am colaborat bine cu echipa din Ghencea, mai ales că nu ne-au cerut bani pentru jucătorii împrumutaţi." a mai precizat Ioan Horoba.

> Preţ conform transfermarkt.de: 500.000 de euro.