EXCLUSIV - Remiza alba! Unirea 0-0 Gaz Metan 2 !

EXCLUSIV - Remiza alba! Unirea 0-0 Gaz Metan 2 !

Echipa satelit al formatiei locale Gaz Metan Medias a terminat la egalitate scor, 0-0 amicalul cu Unirea Alba Iulia.

Gaz Metan Medias I a terminat la egalitate, 0-0, partida amicală cu Unirea Alba Iulia (locul 14, Liga II, Seria II),,ce s-a jucat pe un teren acoperit cu zăpadă, la Oarda de Jos.
La ora derulării partidei s-au înregistrat -10 grade, gerul de afară îngheţând scorul. Nici ocaziile clare de poartă nu au fost numeroase, de aici şi lipsa principalului condiment al fotbalului: golul.

Antrenorul mediesenilor,Costel Hanc, a început meciul în următoarea formulă: R.Fenny, Stoia, Candea, Savin, Gombar, Sorlea, Balc, Lup Claudiu,Hlinca, Alex Lazã, Flesher .Au mai intrat Chris Pustai , Boholt , Cutean , Adam , Dragan , Racotzi .

Următorul meci amical al "lupilor" va avea loc sâmbătă,pe teren propiu, tot în compania echipei Unirea Alba Iulia. Amicalul de azi a fost al treilea pentru Gaz Metan în acest an. În precedentul meci, Gaz Metan Medias a învins pe teren propiu pe CM Targu Mures II, scor 6-1.

"Astazi am intalnit o echipa de liga secunda a fost un antrenament foarte bun pentru noi am tratat jocul cu foarte mare seriozitate la fel ca si celelalte meciuri de pregatire care le-am avut si acest lucru a dat roade ne-am miscat bine am avut ocazii pot sa zic ca am fost peste cei de la Alba Iulia" , a declarat Alin Gombar.

Articol : Chitanu Edy si Paul Plaias
*