EXCLUSIV - Victorie! MTK 2-3 Gaz Metan!

EXCLUSIV - Victorie! MTK 2-3 Gaz Metan!

Gaz Metan a câştigat cu 3-2 amicalul cu MTK Budapesta formaţie ce ocupă locul 12 în campionat în acest sezon, cu numai 19 puncte după 16 etape disputate.Medieşenii sunt la a treia victorie din pregătire, iar Eric spune că speră la depăşirea obiectivului: "Poate ajungem în Europa League"

"Lupii" deschid scorul în minutul 19 al partidei cu MTK Budapesta prin Bratu, care marchează cu un şut sub bară, de la opt metri
Ungurii de la MTK au înscris pentru 1-1 în minutul 35. Echipa din Budapesta a construit o acţiune pe partea dreaptă, un jucător maghiar marcînd cu capul din opt metri, după o centrare perfectă.
Medieşenii au revenit în avantaj pe tabelă în minutul 51, prin golul lui Eric, care a finalizat superb o fază prelungită de atac a Gazului.
Avantajul Gazului a durat doar un minut. Ungurii de la MTK Budapesta au reuşit din nou să egaleze, la o greşeală de marcaj în apărare
Gaz Metan a preluat pentru a treia oară conducerea, în minutul 85, atunci cînd Roman a marcat cu un şut superb sub bară.

"Încerc să revin la forma pe care am avut-o în tur. Sper să găsesc forma perfectă ca să îmi ajtut colegii să ne îndeplinim obiectivul. Am început să fac antrenamente tari. Până la întoarcerea acasă, sper să îmi regăsesc forma", a declarat Eric.