Zicu "killer-ul" Gazului! FC Timisoara 3-1 Gaz Metan

Zicu "killer-ul" Gazului! FC Timisoara 3-1 Gaz Metan

Formatia locala de fotbal , Gaz Metan Medias a fost invinsa in aceasta seara de formatia FC Timisoara cu scorul de 3-1.

Gaz Metan Medias, una dintre surprizele placute ale primei parti a sezonului a pierdut cu 3-1 in fata formatiei FC Timisoara. Desi FC Timisoara nu a pierdut nicio partida in prima jumatate a campionatului, patronul Marian Iancu a schimbat din nou antrenorul, reinstalandu-l in functie pe cehul Dusan Uhrin.

In prima repriza, una saraca in evenimente de poarta, cea mai mare ocazie de gol le-a apartinut oaspetilor, sutul trimis pe coltul scurt de Markovic, in minutul 35, fiind respins de Pantilimon. Singurul sut expediat pe spatiul portii de banateni in prima parte i-a apartinut capitanului Dan Alexa (min. 17), acesta fiind retinut, de langa bara, de Plesca. Si Axente a aparut la finalizare, cu sase minute inainte de pauza, sutul sau din unghi ocolind poarta de putin.

In minutul 49, Bratu a centrat in fata portii, Scutaru a gresit grav si Doru Dudita a deschis scorul cu un sut plasat. Timisorenii au egalat repede, in minutul 55, Dorin Goga marcand un gol foarte frumos de la 17 metri. Imediat, Alexa isi putea aduce echipa in avantaj, dar a trimis pe langa poarta din sase metri. Spre deosebire de Alexa, Ianis Zicu nu i-a iertat pe ardeleni, punctand din fata portii, in minutul 62, dupa ce a primit o pasa de la Magera. Zicu a realizat dubla in minutul 76, dupa ce l-a invins cu o scarita pe Plesca, si a stabilit scorul final.
''A fost un meci spectaculos, dar am primit cam prea multe goluri. Se pare că unii dintre jucători sunt încă la meciurile de pregătire, golurile doi şi trei le-am luat după nişte greşeli elementare. Felicit echipa adversă, au avut încredere în ei şi au câştigat. Am făcut o primă repriză bună, am dominat tactic, dar în momentul în care am avut 1-0 parcă s-a rupt ceva. Am avut câteva absenţe importante, dar nu caut scuze. O echipă nu stă într-un jucător. Ar fi fost frumos să păstrăm tradiţia, să rămânem neînvinşi la Timişoara, dar n-a fost să fie", a afirmat tehnicianul.

Cristian Pustai a fost temperat în declararea obiectivului echipei sale: "Noi vrem să intrăm terminăm în primele opt echipe la finalul sezonului, iar din acest motiv meciul cu Astra din etapa viitoare este crucial pentru noi".


http://images.gsp.ro/usr/thumbs/thumb_671_x_505/2011/02/26/340964-poli-gaz-metan-medias04.jpg
FC Timisoara - Gaz Metan Medias 3-1 (0-0)
Stadion: "Dan Paltinisanu" - Timisoara
Marcatori: Goga '55, Zicu '62, '76 / Dudita '49
Cartonase galbene: Cisovsky '9, Taborda '71, Alexa '75

FC Timisoara: Pantilimon - Scutaru, Luchin, Ghionea, Sepsi - Goga, Alexa, Cisovsky (Ricketts '71), Zicu (Rocha '90) - Magera, Axente (Matei '90+1)
Rezerve neutilizate: Taborda, Krejci, Tames, Zagrean
Antrenor: Dusan Uhrin

Gaz Metan Medias: Plesca - Trtovac, Lazar, Akaki, Vukadinovic - Todea, Markovic - Kubala (Parvulescu '65), Dudita, Hoban (Bozesan '81) - Bratu (Aganovic '59)
Rezerve neutilizate: Vatca, Buzean, Dan Roman, Bawab
Antrenor: Cristian Pustai

Arbitru: Robert Dumitru (Brasov); Asistenti: Florin Paunescu (Rm.Valcea) si Dorin Mudura (Oradea)
Arbitru de rezerva: Marian Balaci (Turnu Severin)

(Foto-GSP.ro)
-