BANC -  "Eu cand vreau sa fluier, fluier!"

BANC - "Eu cand vreau sa fluier, fluier!"

Arbitrul arădean a comis aceeaşi eroare ca Avram jr., preferînd să dicteze simulare la duelul din careu dintre Markovici şi Tigoianu, în minutul 5 al partidei de la Mediaş. În lipsa loviturii de pedeapsă, meciul nu s-a aprins, ci a mocnit undeva în linia mediană, cu medieşenii presînd fără orizont o baricadă ridicată în faţa porţii lui Grigore.

Selymes şi-a retras jucătorii ca într-o carapace, de unde au scos capul doar Paulinho (12) şi Tigoianu (36), iar gazdele au replicat prin fazele fixe, unde "turnul" Markovici a produs emoţii spectatorilor (29). Repriza secundă, Cristi Pustai a renunţat la prudenţă şi l-a trimis pe Liţu în avanposturi cu Bratu, însă mitraliera Mediaşului a dat rateu după rateu. Liţu a produs faza meciului, cînd a reluat din careu în plasa laterală (64), iar Tigoianu s-a semnat la ratarea partidei, ţintindu-l pe Pleşca într-un duel unu la unu pe final (79).

"Nu ne-a fost acordat un penalty clar, Haţegan a avut o prestaţie foarte slăbuţă, cu decizii ciudate"

Ioan Niculae, patron ASTRA

"Ne lipseşte maturitatea în faţa porţii, puteam lua trei puncte. Am avut un penalty clar"

Tibor Selymes, antrenor ASTRA

"Dacă Astra ar fi avut penalty, sigur l-ar fi primit! Nouă ne lipsesc clarviziunea, pasele decisive şi golurile lui Eric, dar şi viteza lui Alex Munteanu"

Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

BANC

Marius Avram: Ma Ovidiu, ce ai facut acolo? Cum nu ai putut da 11 m la acea faza? Cum iti explici cele intamplate?

Ovidiu Hategan: Marea mea greseala a fost ca inainte de meci m-am uitat la filmul acela romanesc premiat la Berlin, "Eu cand vreau sa fluier,fluier". M-a zapacit total!


INBOX

- Florin Bratu a fost apostrofat de o parte din spectatorii de la tribuna a II-a, care i-au reproşat repetat că nu pune piciorul la minge în dueluri.
- Eric a început săptămîna aceasta alergările şi ar putea fi în lot pentru meciul cu Sportul