INTERVIU - Rapid - Dinamo : "Ar fi bun egal pentru Medias!"

INTERVIU - Rapid - Dinamo : "Ar fi bun egal pentru Medias!"


Florin Bratu este unul dintre golgeterii ultimilor 5 ani în derby-urile dintre Rapid şi Dinamo, cu 4 reuşite, pentru roş-albi. Actualul atacant al celor de la Gaz Metan Mediaş a evoluat pentru ambele echipe, însă cei care-l cunosc ştiu că este şi a rămas "cîine roşu".

O dovedesc mereu declaraţiile lui, pe lîngă atitudinea care a avut-o întotdeauna pe gazon. Fotbalistul de 31 de ani şi-a exprimat astăzi părerile vizavi de meciul ce va avea loc sîmbătă în Giuleşti, oferind un interviu pentru gsp.ro. Din păcate pentru el, Bratu, supranumit şi "Mitraliera" de către fanii dinamovişti, va fi doar spectator sîmbătă seară, pentru ca duminică să joace pentru formaţia sa, Gaz Metan, în deplasarea din Regie, cu Sportul.


- Florin, ce va fi sîmbătă seară la Rapid - Dinamo?
- Spectacol şi un meci la sînge! În sensul că se va juca tare, nu contează locul din clasament, forma actuală, se va intra tare şi fără milă. Nu se mai ţine cont de nimic, mi-aş dori doar ca terenul să fie bun şi condiţiile bune meteo, fiindcă eu zic că va fi un show fotbalistic.

- Ce rezultat ţi-ai dori?
- Pentru echipa mea, Gaz Metan Mediaş, ar fi bun un meci nul acolo. Dar, sincer, cred că va învinge Dinamo cu 2-1. Şi mi-ar părea bine, întrucît nu pot uita momentele frumoase petrecute în Ştefan cel Mare.

- Dar ai jucat şi la Rapid.
- Respect Giuleştiul! Eu doar v-am răspuns sincer la întrebarea precedentă.

- Îţi pare rău că nu vei putea fi sîmbătă pe teren în Grant?
- Normal, sînt meciuri derby-uri care te fac să trăieşti. Sînt orgolii mari la mijloc.

- Care este meciul, golul tău preferat?
- Toate au avut un farmec deosebit, dar parcă mi-a plăcut mai mult decît toate acel meci din 2008 cînd am bătut 2-1 în Giuleşti şi-am dat două goluri. Era chiar înainte de a bate şi pe Steaua cu 2-1. Mă bucur şi sînt onorat că am participat la astfel de partide ce te fac să trăieşti ca un fotbalist.

Interviu realizat de GSP.ro