RAPID - GAZ METAN| "Nu e un meci special pentru mine!" "Mitraliera" vrea în Europa League!

RAPID - GAZ METAN| "Nu e un meci special pentru mine!" "Mitraliera" vrea în Europa League!


http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20101106_0525/1.jpg
Bratu nu a reusit niciun gol pentru Gaz Metan in partidele oiciale.
Atacantul "lupiilor", Florin Bratu revine ca adversar pe terenul unde a debutat în Liga I şi speră să joace în Giuleşti, chiar dacă nu a început tocmai bine la Mediaş şi recunoaşte că îi va mai lua ceva timp să se integreze.

"Nu este un meci special pentru mine. Este un meci normal, ca oricare altul. Rapid este un club unde am avut performanţe, dar nu mai am nimic cu cei de acolo", a declarat Florin Bratu.

"Mitrliera" nu a reuşit însă până acum niciun gol într-o partidă oficială. Mai mult, tehnicianul "lupiilor", Cristian Pustai a şocat când nu l-a inclus pe Bratu  în lotul pentru meciul din etapa trecută cu Pandurii Targu Jiu. Bratu cere să nu fie încă judecat şi spune că mai are nevoie de puţin timp pentru a arăta ce poate.  

"Normal că este o presiune pe mine, dar sunt obşinuit. E mai greu la început până reuşesc să mă integrez în echipă", susţine Bratu.

"Este greu de spus în acest moment dacă ne putem califica în Europa League. Din punct de vedere al valorii echipei avem şanse, dar meciurile trebuie luate pas cu pas", crede Bratu, care simte că actuala sa echipă poate produce surpriza în Giuleşti. Rapid nu trece printr-o perioadă bună şi putem profita. Ei vin după o înfrângere la Bistriţa, dar să nu uităm totuşi că joacă foarte bine acasă", a declarat Florin Bratu.