Remiza alba! Gaz Metan 0-0 Astra

Remiza alba! Gaz Metan 0-0 Astra

Cele doua echipe au fost despartite inainte de aceasta runda de 6 puncte clasament, Gaz Metan 30p, iar Astra 24p. Gaz Metan Medias nu s-a putut baza pe golgeterul echipei, Eric (8 goluri), din cauza unei accidentari.

Astra Ploiesti a incercat inca din start sa forteze atacul, Tiganoiu a avut o actiune in careul advers, dar a simulat un penalty, iar centralul i-a acordat cartonas galben. Prima replica a gazdelor a venit in minutul 14 prin Kubala a carui sut a trecut pe langa poarta lui Grigore. Dupa o prima jumatate de ora in care ocaziile mari de poarta au lipsit, Astra si-a trecut in cont o ocazie in minutul 40 printr-un sut-centrare trimis de Paulinho si respins cu piciorul de Plesca. Finalul primei reprize i-a adus lui Markovici un cartonas galben pentru un fault la Morais.

Dupa pauza ambele formatii au efectuat cate o schimbare, iar prima sansa de gol a reprizei secunde a apartinut gazdelor prin Trtovac (min.49). Fazele periculoase au lipsit si in repriza secunda, Litu a trimis din intoarcere in plasa laterala (min.62), Lucian Goian a reluat balonul cu capul din careu, insa pe langa poarta (min.69), iar Tiganoiu nu l-a putut invinge pe Plesca dintr-o situatie unu contra unu (min.81).
Scor final, Gaz Metan - Astra 0-0.

Etapa urmatoare, Gaz Metan Medias va juca in deplasare cu Sportul Studentesc, iar Astra Ploiesti va primi vizita formatiei CFR Cluj.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Trtovac, Lazăr, Akaky, Vukadinovic - Todean (C), Kubala - Hoban, Dudiţă, Markovici - Fl. Bratu
Rezerve: Vâtcă, Bawab, Liţu, Bozeşan, Pârvulescu, Zaharia, Roman.

Astra Ploieşti: C. Grigore - Junior Morais, Ov. Mihalache, Oprsal, Măţel - Paulinho, Seto (C), L. Goian, Strătilă, Tigoianu - Miranda
Rezerve: Miron, Mihalache, Valdez, Paulinho, Ţigănaşu, Croitoru, B. Rusu.