Sportul Studentesc- Gaz Metan Medias

Sportul Studentesc- Gaz Metan Medias

Eric de Oliveira revine pe teren in partida cu Sportul Studentesc.

Tehnicianul Cristian Pustai a declarat că partida cu Sportul Studenţesc va fi dificilă, formaţia bucureşteană având evoluţii foarte bune pe teren propriu:

"Urmează o deplasare dificilă, la o echipă care, deşi se află pe ultimul loc în clasament, joacă foarte bine pe teren propriu, având un golaveraj pozitiv la meciurile de acasă. Orice joc este foarte greu, dar depinde doar de noi în timpul jocului să ni-l facem mai uşor sau să suferim. Să sperăm ca până la ora meciului cu Sportul să nu mai avem alţi indisponibili, în afară de absenţa lui Markovici, care este suspendat".

După două etape în care a avut mari bătăi de cap în privinţa alcătuirii primului "unsprezece", antrenorul Pustai are la dispoziţie tot lotul pentru partida de duminică după-amiază, cu Sportul Studenţesc, cu excepţia lui Markovic, care este suspendat. În primele două etape de la reluarea campionatului, antrenorul medieşenilor nu s-a putut baza pe Eric de Oliveira, Alexandru Munteanu şi Romulus Miclea, toţi trei accidentaţi.

Echipa probabilă: Pleşca - Trtovac, Fl.Lazăr, Khubutia, Vukadinović - Hoban, Todea - Dudiţă, Eric de Oliveira, Pârvulescu - Fl.Bratu; Antrenor: Cristian Pustai; Accidentat: Buchta; Suspendat: Z.Marković; Rezerve: Vâtcă, Zaharia, Buzean, Munteanu, Kubala Roman, Liţu

13.03.2011, Bucureşti, Stadion: "Regie", ora: 15:00, live GSP TV
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova)
Sportul Studenţesc Bucureşti - Gaz Metan Mediaş
În tur: Gaz Metan Mediaş - Sportul Studenţesc Bucureşti 3 - 0 (1-0)