Gaz Metan pierde cu FC Zalau (2-0)! "Lupii" raman in zona nisipurilor miscatoare!

Gaz Metan pierde cu FC Zalau (2-0)! "Lupii" raman in zona nisipurilor miscatoare!

http://img.wallpaperstock.net:81/minge-de-fotbal-wallpapers_21882_1920x1200.jpg 
Formatia secunda a echipei de fotbal , Gaz Metan Medias  a cedat cu 2–0 la Zalău impotriva formatiei FC Zalau şi se menţin în subsolul clasamentului.
Prima situaţie de gol le-a aparţinut medieşenilor, dar Chiş a reţinut mingea şutată de Boaru ('7). Negrean l-a încercat pe Portnojs, în urma unei lovituri libere executate de Fl. Sabou ('13), dar cea mai mare ocazie i-a aparţinut tot lui Boaru, care a trimis în bară, din centrarea lui Gombar ('19).
Gazdele au deschis scorul în urma unei faze fixe, o lovitură de la colţul terenului, Cornaci învingându-l pe goal-keeper-ul Gazului metan cu o lovitură de cap bine plasată ('29).
Veteranul "lupiilor mici" , Claudiu Boaru a trimis în bară un balon centrat de Crişan ('60). unii cu barele, alţii cu golurile. Cu 7 minute înainte de final, zălăuanii au "închis" tabela, Gombar deviind în propria poartă un balon şutat peste zid de Budean, din lovitură liberă.

Gaz Metan Medias II : Portnojs - Stoia, Savin, Husar (capitan), Gombar - Cl. Lup, Bîlc, Hlinca, Crişan - Gaşpar, Boaru. Au mai jucat Siriteanu, Fleşer şi Şorlea.