Gaz Metan trece de Unirea şi reintră în lupta pentru Europa League! Gaz Metan - Unirea Urziceni (2-0).

Gaz Metan trece de Unirea şi reintră în lupta pentru Europa League! Gaz Metan - Unirea Urziceni (2-0).

http://89.47.247.41/usr/imagini/2011/04/06//351733-an-3654eric-de-oliveira-bucurie-gaz-metan-medias.jpg
Gaz Metan Medias obtine prima victorie dupa 6 etape, invingand cu scorul de 2-0 pe Unirea Urziceni.
 
De cinci etape nu mai cunoscuse Gaz Metan Medias gustul victoriei in Liga I, insa partida disputata chiar in ziua de Paste cu Unirea Urziceni parea momentul perfect pentru echipa lui Pustai sa isi treaca in cont prima victorie dupa aproape o luna. Ialomitenii erau o plaida umbra a echipei campioane, fiindu-le destinata retrogradarea in liga secunda, o retrogradare ce nu mai putea fi evitata in aceste conditii.

Asezarea defensiva a ialomitenilor a pus mari probleme echipei lui Cristi Pustai, care desi a incercat din rasputeri sa atace, a fost nevoita sa se multumeasca cu o posesie zdrobitoare, insa sterila. Jocul devine din ce in ce mai haotic, mediesenii incepand insa in cele din urma sa isi creeze ocazii, dar Bawab nu a putut sa il invinga pe Cernea din situatii destul de clare. Dreptatea isi face loc insa pana la pauza, Alex Munteanu reusind sa deschida scorul cu un sut sec din 10 metri dupa o pasa inteligenta a lui Pirvulescu (’38). Mediasul se dezlantuie dupa reusita lui Munteanu si rateaza o mare ocazie prin Eric, scapat singur cu Cernea (’39) si loveste de doua ori bara in aceeasi faza prin Hoban si Dan Roman (’40).

Mediesenii continua sa fie periculosi in partea secunda, iar Unirea incearca sa dea si dea lovitura pe contraatac. In minutul 80, gazdele isi dubleaza avantajul, cand Litu reia superb cu capul peste Cernea pentru a marca al patrulea gol al sezonului pentru Gaz Metan. Final cu victorie pentru medieseni, care revin in lupta pentru un loc in cupele europene, in timp ce Unirea are sentinta semnata in acest sezon.

Gaz Metan Medias
: Plesca - Hoban, Fl.Lazar, Akaki, Buzean - A.Munteanu (’61 Dudita), Todea, Eric de Oliveira, Pirvulescu – Bawab (’58 Bozesan), D.Roman (’73 Litu).

Unirea Urziceni: Cernea - Busca, Mera, Nicu, Ionita  (’60 Scarlatescu) – Toba (’79 Tene), Patras, Muzac (’86 Marcu), Tosca, Senin - Rusescu.