Iepuraşule, vrem în Europa! Program infernal pentru Gaz Metan!

Iepuraşule, vrem în Europa! Program infernal pentru Gaz Metan!


Iepuraşule, vrem în Europa!
Formatia locala de fotbal ,Gaz Metan Medias se ia la trântă cu granzii Steaua, Dinamo şi Rapid pentru două locuri ce asigură calificarea în Europa League. Toate au 37 de puncte, dar "lupii" au, teoretic cel mai greu program până la Paşte.

Înfrângerea din "Giuleşti" ( Rapid 2-1 Gaz Metan) nu scade prea mult şansele echipei fanion a Mediaşului la Europa League. În condiţiile în care Oţelul Galati, Politehnica Timişoara şi FC Vaslui par sigure că vor ocupa locurile de pe podium, Gaz Metan se bate cu granzii din Capitala pentru prezenţa în Europa Legue.


"Avantajul nostru este că suntem acolo. Experienţa este de partea lor, dar sper ca noi să ne mobilizăm ca până acum. Presiunea este mai mică la noi, dar nu ştiu dacă acesta este un avantaj", crede Cristi Pustai. "Profu' de mate" şi-a făcut calculele şi spune că de mâine vor începe cele mai importante 17 zile din istoria echipei. În funcţie de rezultatele următoarelor 5 meciuri se va afla dacă Gazul poate spera la Europa League în acest sezon. "Abia după Paşte putem vorbi concret dacă putem îndeplini obiectivul sau dacă putem spera chiar la Europa. Aceste meciuri pot clarifica situaţia multor echipe", crede  antrenorul principal al gruparii mediesene, Cristian Pustai.


Program-ul "lupiilor" pana la Paste: FCM Târgu Mureş (acasa), Universitatea Cluj (deplasare), FC Braşov (acasa), FC Vaslui (deplasare), Unirea Urziceni (acasa)