Pustai explică intr-un interviu realizat de Gazeta Sporturilor de ce nu şi-a folosit vedetele la Vaslui!

Pustai explică intr-un interviu realizat de Gazeta Sporturilor de ce nu şi-a folosit vedetele la Vaslui!

http://89.47.247.41/usr/thumbs/thumb_500_x_372/2011/04/03/351043-cristi-pustai.jpg
Cristian Pustai
Intr-un interviu realizat de Marius Tuhuţ de la Gazeta Sporturilor (GSP.ro) , antrenorul formatiei Gaz Metan Medias, Cristian Pustai explica de ce nu si-a folosit vedetele in meciul pierdut impotriva formatiei  FC Vaslui (3-0).
_________________________________________________________________________________
- Domnule Pustai, aţi menajat mai mulţi fotbalişti importanţi pentru a facilita succesul Vasluiului?
- Hai, domnule, lăsaţi prostiile, nici vorbă de aşa ceva! Echipa asta nu intră şi nu va intra niciodată în jocuri de culise. Nu e cazul de speculaţii inutile. Am încercat doar să folosesc jucătorii cei mai puţini obosiţi.

- Tocmai într-un meci important? Şi Eric, şi Pîrvulescu...
- Păi, situaţia e simplă: Pîrvulescu e accidentat şi chiar nu-l puteam folosi, iar Eric acuză o stare accentuată de oboseală. A jucat patru meciuri legate într-un interval foarte scurt de timp. Practic, am jucat o dată la două zile. Oricum nu ar fi intrat din primul minut la Vaslui şi am evitat să facă această deplasare de 9 ore. El e un jucător cu o masă musculară mare şi a ratat toată pregătirea de iarnă. Am fi riscat enorm să se accidenteze şi să piardă restul sezonului.

"Timişoara să tacă"

- Primele acuze au venit dinspre Timişoara...
- Eric nu a jucat nici la Timişoara, deci cei de acolo ar trebui să tacă!

- V-aţi fi aşteptat la o înfrîngere atît de categorică la Vaslui?
- Am revăzut meciul luni noaptea. La prima lor intrare în careu s-a dictat penalty. Că a fost, că n-a fost, nu ştiu. Apoi, am luat golul doi cu ajutorul tuşierului. Nu ştiu dacă mingea a intrat în poartă. În a doua repriză am avut 3-4 ocazii de a marca. Dacă dădeam gol, altfel era jocul.

- Mai speră Mediaşul la Europa League?
- Sîntem la 4 puncte de locul 6. În cazul în care batem duminică pe Urziceni, facem 43 de puncte. Pînă la urmă am ajuns să ne bucurăm că jucăm în ziua de Paşte, că astfel avem o zi în plus de odihnă. Sînt încă multe puncte în joc şi orice se poate întîmpla.