Turneu International de Tenis pentru Juniori la Medias! 124 de sportivi participa!

Turneu International de Tenis pentru Juniori la Medias! 124 de sportivi participa!

http://12yamase.files.wordpress.com/2010/12/tennis-balls.jpeg
Clubul Sportiv „ProAS“ Sibiu în parteneriat cu Primaria Medias, organizeaza în perioada 1 – 8 mai, Turneul International de Tenis pentru Juniori sub 18 ani,  inclus în circuitul Federatiei Internationale de Tenis 2011, GRAD 3.
Turneul de tenis se afla la cea de a – 35 – a editie, primele 29 desfasurându –se la Mamaia, iar de 5 ani aceasta competitie se desfasoara la Medias. În acest an, vor participa la turneul de tenis 124 de sportivi din 34 de tari: Anglia, Austria, Algeria, Belgia, Cehia, Croatia, Estonia, Franta, Italia, Lituania, Germania, Japonia, Maroc, Noua Zeelanda, Olanda, Polonia, Spania, Serbia, Turcia, Ungaria, Vietnam, România etc.
România are nevoie de organizarea de astfel de competitii pentru a putea lansa jucatori în fruntea  clasamentelor internationale. Câstigatorii acestui concurs vor obtine puncte ITF si dreptul de a participa pe tabloul turneelor de profesionisti.
Aceasta competitie sportiva îsi propune sa popularizeze sportul ca factor de educatie pentru copii, sa promoveze valorile nationale si locale în acest sport si sa promoveze imaginea zonei Sibiului, a Mediasului în lume, având în vedere  numarul mare de tari participante an de an.