Drumul catre Europa este din ce in ce mai greu! Gaz Metan - Steaua (0-0)

Drumul catre Europa este din ce in ce mai greu! Gaz Metan - Steaua (0-0)

http://89.47.247.41/usr/thumbs/thumb_500_x_342/2011/05/09/360387-onofras.jpg
Ora de Champions League fotbal de liga judeteana
Inaintea etapei ambele echipe erau la limita calificarii in Europa League, tinand cont numai de pozitia in campionat, Steaua avand si sansa de a ajunge in Europa si din Cupa Romaniei. Totusi, sansele Gazului erau minime, elevii lui Cristi Pustai trebuie sa prinda locul 6 la final iar Steaua si Dinamo sa joace finala Cupei Romaniei si ambele echipe bucurestene sa se claseze pe o pozitie in primele 6. 
In prima repriza meciul a fost unul extrem de slab, fara nicio ocazie clara de gol, singurele evenimente demn de semnalat fiind 2 cornere si doua cartonase galbene, cate unul de fiecare parte. In minutul 44, arbitrul Craciunescu i-a aratat doar cartonasul galben lui Alex Muntean, dupa un fault dur facut la Banel Nicolita.
Inceputul de parte secunda a fost mai animat, stelistii au incercat mai mult dar nu au avut forta sa se apropie periculos de poarta lui Plesca. 
Acest egal nu ajuta pe nimeni, Steaua ramane pe locul 5, la doua puncte de Rapid si poate sa fie depasita maine de Dinamo, daca elevii lui Andone vor castiga la Craiova in timp ce Gaz Metan Medias ramane pe locul 7.

"Jucatorii s-au speriat de Steaua, aveau impresia ca joaca cu omare echipa"
Ioan Horoba, director general, Gaz Metan Medias

"Noi meritam cele trei puncte. Am fost peste Steaua, dar nu am reuşit. Am avut ocazii, am avut posibilitatea să dau gol"
Eric de Oliveira, mijlocas, Gaz Metan Medias