Eric se însoară sâmbătă în Mediaş

Eric se însoară sâmbătă în Mediaş

http://www.turnulsfatului.ro/data/2011-01-23/6269.jpgBrazilianul Eric de Oliveira va lăsa cu siguranţă cu ochii în soare fanele lui de pe facebook, după ce va posta fotografii de la probabil cel mai important eveniment din viaţa sa, până în acest moment.
Vedeta celor de la Gaz Metam Mediaş va fi prezent sâmbătă la ora 12.30, la braţ cu iubita lui, Cosmina şi alături de familia sosită din Brazilia, în faţa ofiţerului de stare civilă din Mediaş.
Acolo, la Casa de Căsătorii din centrul Mediaşului, Eric va face cununia civilă.
La importantul eveniment sunt invitaţi majoritatea colegilor de echipă precum şi oficiali ai grupării care a terminat sezonul pe locul 7 în clasamentul ligii 1.

"Acum alerg în stânga şi în dreapta ca să terminăm pregătirile. Cu cât se apropie clipa căsătoriei, cu atât mai mult cresc emoţiile. Parcă sunt în joc de glezne. La mine nu s-a terminat încă campionatul. Abia acum începe ca să zic aşa. Sunt foarte bucuros şi vă daţi seama că am mari emoţii" a declarat fotbalistul Mediaşului.
După căsătorie urmează şi petrecerea alături de invitaţi. Cheful se ţine la Binder Bubi, acolo unde steliştii au înoptat de fiecare dată când au evoluat la Mediaş.