Gaz Metan la 2 puncte de Europa League! Gloria - Gaz Metan (0-0)

Gaz Metan la 2 puncte de Europa League! Gloria - Gaz Metan (0-0)

http://ivm.inin.ro/thumbs/gsptv/2011/04/24/Q9qDaJ4QU5I_1L.jpg
Gaz Metan a venit de la Mediaş hotărîtă să ia cele 3 puncte care ar fi adus-o şi mai aproape de Europa League pe  trupă antrenată de Cristian Pustai. Meciul cu  Gloria  Bistriţa a fost însă foarte echilibrat, iar marile ocazii ale întîlnirii au aparţinut gazdelor. Keita, în două rînduri, în prima repriză, i-a dat mari emoţii lui Pleşca, pentru ca Ciprian Petre să rateze pe final o ocazie uriaşă, cu un şut din 10 metri. Dacă poate fi cineva acuzat că Bistriţa nu a cîştigat, acela este fundaşul central Alexandru Tudose, care şi-a pus semnătura pe două ratări monumentale, ambele din doar 2 metri. Gaz Metan a avut avantajul unui om în plus în ultimele 15 minute, cînd Szukala a fost eliminat după un fault în poziţie de ultim apărător la Liţu. Deşi a presat pe final, cu Eric în rol de coordonator, Gazul a trebuit să se mulţumească doar cu un punct la capătul întîlnirii.

Gloria Bistriţa: Albuţ - Achim, Szukala, Năstase, Velcovici - C. Petre, Nalaţi, Băjenaru, Anton, Curtuiuş - Keita. Rezerve: Irimia, Tudose, Mărginean, Săceanu, Mandea, Costache, Pasenciuc.

Gaz Metan: Pleşca - Hoban, Akaki, Vukadinovici, Buzean - A. Muntean, Kubala, Eric, Bozeşan, Pîrvulescu - Bawab. Rezerve: Vîtcă, Dudiţă, Miclea, D. Roman, Liţu, Fl. Bratu.