Gaz Metan Mediaş în Europa League ?

Gaz Metan Mediaş în Europa League ?


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/6/61/UEFA_Europa_League.svg/279px-UEFA_Europa_League.svg.pngRăsturnare spectaculoasă de situaţie formaţia locală de fotbal , Gaz Metan Mediaş ar putea uca în Europa league chiar dacă a terminat pe poyiţia a şaptea deoarece formaţia Politehnica Timişoara nu a primit licenţa din partea UEFA.Poli nu doar că nu va evolua în cupele europene, dar nu va mai avea drept de joc nici în Liga 1!

Preşedintele echipei, Ioan Horoba, nu vrea să se hazardeze şi aşteaptă anunţul oficial termenul limită pare să fie până la sfârşitul acestei luni. Acesta a spus că în cazul în care decizia va fi menţinută, echipe medieşeană va face transferuri pentru a face faţă în Europa League.

  •  UPDATE 20:00 / Marian Iancu "Vom cere un audit la Comisia de Licenţiere a UEFA! Să trimită UEFA o comisie care să verifice toate dosarele avizate de departamentul lui Viorel Duru, ca să scoată la iveală cine merită şi cine nu să primească această licenţă
    UPDATE 18:45 / Medieşenii sînt convinşi că nu vor face România de rîs în Europa: ”Avem echipă de cupe europene
    UPDATE 18:21 / Ioan Horoba, vicepreşedinte Gaz Metan Mediaş: "Nu mă surprinde turnura luată de situaţie. Mă aşteptam la aşa ceva, pentru că Poli a făcut o manevră interzisă de regulament. Nu voiam să ajungem în Europa aşa, ci pe baza regulamentului, dar acum asta e. Va trebui să refacem tot programul de vară şi să ne pregătim de Europa League".
    UPDATE 18:16 / Cum stă situaţia în acest moment:
    Poli Timişoara a luat licenţa pe plan intern, deşi a avut probleme.
    UPDATE 17:58 / Poli Timişoara nu a primit licenţa din partea UEFA din cauza unei divizări, lucru interzis de forul european.egate de o divizare a societăţii care administrează clubul, procedură interzisă de UEFA.