Gaz Metan nu a profitat de înfrîngerea Stelei, remizînd la Bistriţa (0-0)

Gaz Metan nu a profitat de înfrîngerea Stelei, remizînd la Bistriţa (0-0)

http://torcida23.files.wordpress.com/2010/08/gaz1.pngGaz Metan medias a remizat la Bistriţa şi nu a profitat de înfrîngerea Stelei în faţa Rapidului, deşi a jucat cu un om în plus în ultimul sfert de oră al meciului 

In prima repriză, trupa lui Pustai a abuzat de mingi lungi, direct pe vîrful Bawab, cît pentru o ploaie de meteoriţi. Gloria a ratat incredibil, prin Keita, la aceeaşi fază (14). Prima dată l-a blocat Pleşca, pentru ca la a doua reluare să scoată Pîrvulescu de pe linia porţii.

Oaspeţii şi-au revenit după pauză cînd au început să joace combinativ. Bawab (47) a fost blocat de Achim. La cealaltă poartă, Tudose a ratat incredibil de la un metru, la o recentrare a lui Szukala (67). Pe final, arbitrul Unimătan a încins spiritele. N-a dat penalty la faultul lui Hoban asupra lui Petre (72) şi l-a eliminat pe Szukala pentru un fault din postură de ultim apărător (75). Petre şi Eric n-au reuşit să modifice tabela, la ultimele ocazii ale meciului. Pentru medieşeni urmează meciul de Europa League cu Steaua, în timp ce bistriţenii au emoţii mari că ar putea să fie depăşiţi de craioveni în meciul direct de peste două etape.

Ioan Horoba: "Am cîştigat un punct, pentru că Gloria a avut mai multe ocazii. Pentru noi va fi un punct important doar dacă batem Steaua duminică, la Mediaş"

http://www.gsp.ro/usr/imagini/2011/05/05//359584-bistrita-gaz.jpg
Statistica oferita de Gazeta Sporturilor (GSP.ro)