Pustai şi-a prelungit contractul cu Gaz Metan!

Pustai şi-a prelungit contractul cu Gaz Metan!

http://www.turnulsfatului.ro/data/2011-05-21/7683.jpg
Profesorul şi-a prelungit pe încă un an contractul cu Gaz Metan
Tehnicianul formatiei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a afirmat într-o conferinţă de presă că a primit asigurări că nu va pleca nici un jucător important în această vară, dar şi că îşi doreşte ca lotul să fie completat cu 3 fotbalişti.

Cristi Pustai a declarat că a ajuns la un acord cu conducerea clubului din oraşul de pe malurile Tîrnavei Mari pentru prelungirea contractului cu încă un an, dar şi că a primit asigurări din partea oficialilor că nu va pleca, în această vară, niciun jucător important. În plus, Pustai îşi doreşte în mod special 3 jucători, un vîrf de atac şi 2 mijlocaşi.

"Am avut, înainte de jocul de la Craiova, o înţelegere verbală, eu zic că e ca şi scrisă, cu cei din conducerea clubului, în care am convenit să mai prelungim pe un an contractul. Urmează să ne întâlnim zilele acestea, să vedem la cine vom mai renunţa şi ce jucători o să mai aducem, după care o să stabilim o strategie, un obiectiv. Deocamdată punem la punct perioada de pregătire, care va debuta pe 13 iunie. Zece zile la Mediaş, urmînd ca, în 23 sau 24 iunie, să plecăm la Debrecen."