Hoban în Champions League ? Vezi ce echipă din Liga 1 il doreşte  pe fotbalist!

Hoban în Champions League ? Vezi ce echipă din Liga 1 il doreşte pe fotbalist!

http://zing.ro/imagini/stirisportive/tot%20mai%20sus-115057.jpg
Bursa Transferurilor  Hoban este aproape de o despărţire de Gaz Metan
Tehnicianul formaţiei Oţelul galaţi, Dorinel Munteanu vrea să se întărească pentru jocurile din Liga Campionilor cu un jucător de la Gaz Metan Mediaş.

Cele 95 de partide bifate de Hoban în ultimele 3 sezoane de Liga I n-au trecut neobservate. Ioan Horoba a recunoscut că a primit o ofertă de la Oţelul pentru unul dintre jucătorii "lupiilor". Se pare că fotbalistul vizat de Dorinel Munteanu nu este nici golgheterul Eric, nici Pârvulescu, mijlocaşul dorit de Dinamo. "Neamţul" îl vrea pe căpitanul , Ovidiu Hoban.
Munteanu nu apreciază însă la Hoban doar mentalitatea căpătată în Germania. "Neamţul" a fost impresionat de faptul că jucătorul a lipsit doar 7 meciuri în ultimii 3 ani şi poate juca fără probleme pe 4 posturi. Hoban evoluează fundaş central sau dreapta, mijlocaş central sau mijlocaş dreapta. Jucătorul de 29 de ani are un atu important şi în faţa lui Marius Stan: este în ultimul an de contract, iar preţul fixat de Gaz Metan n-ar fi foarte mare. "Nu ştiu nimic de aşa ceva. Orice jucător îşi doreşte să joace într-o zi în Champions League, dar eu mă gândesc deocamdată doar la Europa League", a spus Hoban.