Eric : ,,Ne vom califica cu siguranta in turul 3''

Eric : ,,Ne vom califica cu siguranta in turul 3''


Mainz va fi adversarului Mediasului în turul urmator, daca românii trec, joi, de KuPS. “E o motivatie în plus pentru noi sa trecem de KUPS, Mainz fiind una dintre reprezentantele Germaniei, o tara care a avut mereu un cuvînt de spus în fotbal”, a declarat Cristian Todea, capitanul Mediasului. “Ne vom arata adevarata valoare în Germania. Va fi o misiune grea, dar nu una imposibila. Pe cei de la KuPS îi eliminam. Putem da doua goluri”, a completat brazilianul Eric.

Si atacantul Litu e convins ca finlandezii de la KuPS sînt doar o etapa obligatorie înainte de Mainz. “Vom trece de finlandezi, joia viitoare. Mainz însa e altceva, o echipa care spune ceva în Europa. Dar ne vom lupta pentru sansa noastra”, a afirmat ex-stelistul. Pentru a accede în grupe, Gaz Metan trebuie sa treaca trei tururi preliminare.

“A fost straniu în Finlanda, cu un soare puternic chiar si în repriza secunda. Au avut de partea lor clima, dar si noi vom avea atuurile noastre la Medias. Sîntem gata pentru Mainz” Cristian Todea, capitan Gaz Metan

“Mai întîi ne gîndim la returul de joi, de la Medias, apoi la meciul cu Mainz. Ar fi frumos totusi sa jucam cu nemtii. Vom arata ce stim” Eric de Oliveira, atacant Gaz Metan Medias.