Eric:,,Raman la Medias,pentru familie si suporteri''

Eric:,,Raman la Medias,pentru familie si suporteri''

Eric nu s-a putut bucura alături de coechipieri pentru prima victorie din istoria lui Gaz Metan în cupele europene, 2-0 cu KuPS (0-1 în tur), izbucnind în lacrimi la final, dar nu a dorit să dezvăluie motivul.

Contactat ieri de ProSport, Eric a dezvăluit că şi-ar dori să continue la Gaz Metan cel puţin un an: "Am unele probleme, dar sper să rămân la Mediaş, pentru familie şi pentru suporteri. Cred că în acest sezon ne putem clasa în primele cinci echipe". Deşi oficialii medieşeni susţin că Eric va îmbrăca tricoul echipei încă trei ani, se pare că 21 iulie este data la care împrumutul brazilianului de la Metropolitano a expirat. Iniţial, jucătorul venise în 2007 pentru un an, ulterior împrumutul fiindu-i prelungit pe alţi trei, dar Ioan Horoba a completat pentru ProSport: "Am achitat anul trecut 122.500 de euro către Metropolitano, iar Eric a devenit jucătorul nostru pentru încă patru sezoane".


Eric putea pleca la orice club care achita 350.000 de euro, dintre care 35 la sută reveneau brazilienilor. Cum nimeni nu a venit cu această sumă, am plătit noi procentul către Metropolitano
Ioan Horoba, director general Gaz Metan

Metropolitano nu a fost de acord cu soluţia Gazului şi cere 350.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Eric