Eric a plecat .Vom supravietui fara el ?

Eric a plecat .Vom supravietui fara el ?

Eric:"Vreau să joc pentru Gaz Metan, dar mi-a expirat contractul, trebuie să mă cumpere!"

Eric, care susţine că i-a expirat contractul, şi-a strîns lucrurile şi a plecat de la Mediaş, destinaţia sa fiind Rio de Janeiro.
Sînt foarte stresat în ultima vreme. Pentru mine
contează foarte mult familia. Contractul meu s-a încheiat cu Gaz Metan şi trebuie să mă întorc la echipa mea de club. Dacă cele două echipe se vor înţelege, eu mă voi întoarce, vreau să mă întorc. Am jucat patru ani aici şi am plîns după meciul cu cei de la KuPS pentru că nu înţeleg de ce mi se aduc vorbe urîte. Domnul Horoba să arate contractul prin care m-a cumpărat pentru că în contractul meu nu scrie aşa ceva. Eu vreau să rămîn, dar nu cum vor ei. Trebuie să se înţeleagă cu echipa mea. Dacă nu au plătit clauza, eu nu pot
să fac nimic. Dacă nu mă întorc în Brazilia o să fiu dat în judecată", a spus Eric de Oliveira la Radio GSP. Eric a răspuns şi celor spuse de Ioan Horoba, preşedintele medieşenilor, care presupunea că el ar fi fost ameninţat: "Domnul Horoba e Nostradamus, el spunea că eu cu Wesley şi Moraes boicotăm Liga 1. Să mă aştept să vină Bin Laden să mă răpească! Ei mi-au spus că n-am avut nici o ofertă, dar au fost, Tg. Mureş dădea 800.000 de euro pe mine, plus altele pe care nu pot să le spun!"

Vezi mai jos scrisoarea trimisă de vicepreşedintele celor de la Club Metropolitano, în iarna lui 2010, prin care îi anunţă pe medieşeni că nu-l pot cumpăra pe Eric, clauza de 350.000 de euro fiind valabilă pentu alte cluburi!