Gazistii s-au intors din Ungaria

Gazistii s-au intors din Ungaria

Medieşenii au căutat zadarnic în Ungaria un partener pentru un amical pe teren sintetic. Joi, Gaz Metan joacă în Finlanda, în Europa League, pe o astfel de suprafaţă.

Mediaşul s-a întors din cantonamentul de la Debrecen cu o zi mai devreme faţă de planurile iniţiale. Aceasta pentru că ardelenii nu au reuşit să găsească un partener pentru o ultima partidă de verificare, pe teren sintetic de această dată. "Aş fi vrut să jucăm încă un amical la Debrecen, pe un teren sintetic, deoarece în Finlanda vom juca pe o asemenea suprafaţă. S-a dovedit greu de găsit un adversar care să fie de acord să evolueze pe un astfel de teren", a declarat antrenorul Cristi Pustai. Gaz Metan va juca pe 14 iulie, în Finlanda, partida din prima manşă cu KuPS Kupio, în turul doi preliminar al Europa League. Plecarea e programată pentru miercuri. Returul va avea loc pe 21 iulie, la Mediaş.

"Ne calificăm, nu ratăm această şansă"
Cu toate că a mărturisit că finlandezii de la KUPS reprezintă o mare necunoscută necunoscută pentru el, Nikandro, cea mai nouă achiziţie a Gazului, este optimist în şansele Gazului de a face performanţă în Europa League. "Cu siguranţă, alături de colegi nu vom rata aceasta şansa din preliminarii şi vom încerca un pas uriaş spre grupe, e şansa noastră şi vom face tot posibilul să o materializăm. Chiar dacă nu-l cunoaştem, adversarul va fi luat în serios pentru un joc bun şi o calificare mai departe",a spus mijlocaşul.
"Echipa a mers bine în cantonamentul din Ungaria, am înscris multe goluri, dar am mai păstrat şi pentru finlandezi. Sîntem optimişti" - Ovidiu Hoban, mijlocaş Gaz Metan Mediaş Amicalele Mediaşului în Ungaria Gaz Metan - Kecskemet 4-1 Gaz Metan - Debrecen II 2-3 Gaz Metan - Debrecen 0-1 Gaz Metan - Pecs 3-1 Gaz Metan - Lombard Pappa 4-1