Pustai:,,Nu credeam niciodata ca o sa ajungem aici''

Pustai:,,Nu credeam niciodata ca o sa ajungem aici''

Antrenorul echipei Gaz Metan Medias, Cristi Putai, s-a declarat fericit dupa calificarea in turul trei preliminar al Ligii Europa, o performanta istorica pentru echipa ardeleana.

“Sunt fericit, dar trebuie sa ne pastram acelasi echilibru. E frumos, in oras e sarbatoare, dar trebuie sa ne gandim ca luni avem meci in campionat. Si la Kuopio am avut multe ocazii de gol, ma bucur ca reusim sa ne creem ocazii de a inscrie. Sunt bucuros ca am reusit ca pe stadionul din Medias sa aducem atatia spectatori.

Imi pare bine ca vom juca impotriva unei echipe din Bundesliga, nu ne speriem, dar e bine sa nu ne urcam in nori. De-asta sunt destul de ponderat, pentru ca dupa bucurie va veni si necazul si trebuie sa fim echilibrati. Suntem pregatiti sa jucam din 3 in 3 zile. Sunt un om ambitios de felul meu, dar n-am visat ca vom ajunge aici. Voi lasa jucatorii liberi pina maine, sa apuce sa se bucure de acest succes.”, a spus Cristi Pustai la DigiSport.

Gaz Metan Medias s-a calificat, joi, in turul trei preliminar al Ligii Europa, eliminand formatia finlandeza KuPS Kuopio.