Bilete ieftine pentru returul cu Viena

Bilete ieftine pentru returul cu Viena

Medieşenii încearcă să umple şi ei stadionul CFR-ului la meciul din Europa League cu Austria Viena, după modelul Stelei. Conştienţi însă că faima Gazului nu se poate compara cu cea a Stelei, oficialii medieşeni au pus preţuri foarte mici, ca să-i atragă pe clujeni.


Astfel, cel mai ieftin tichet la meciul de joi costă 5 lei, la peluze, în timp ce un tichet la tribună costă numai 10 lei.

"Nu ne imaginăm că vom fi la fel de puternic susţinuţi precum Steaua, dar sperăm ca clujenii să vină la meci. 2-0 nu e un scor imposibil de întors, iar Austria Viena nu mi se pare mai puternică decât Mainz", a spus Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor, după manşa tur din capitala Austriei.

Gaz Metan Mediaş a pierdut partida tur din "dubla" cu Austria Viena, din play-off-ul Europa League. Scorul a fost 3-1 pentru austriecii, care au luat astel prima opţiune la calificarea în grupele competiţiei. Returul cu Austria Viena se va disputa pe 25 august şi va fi transmis în direct de Digisport 2, de la ora 20:00.