Declaratii dupa infrangerea de la Viena

Declaratii dupa infrangerea de la Viena

Gaz Metan Medias a pierdut la doua goluri diferenta la Viena si are nevoie de o minune in partida retur de la Cluj pentru a se califica din grupele Europa League.

"Din păcate, am primit gol foarte repede la început şi în ultimele secunde ale primei reprize. Singurul lucru pozitiv e că am reuşit să marcăm. Va fi foarte greu în retur, dar nu imposibil"

Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

"Au fost superiori, dar calificarea se joacă. Au alergat mai mult ca noi, au avut posesie şi astfel au fost mai periculoşi în faţa porţii. Noi nu am reuşit mai mult de 3 pase să ţinem de minge. Să sperăm că vom întoarce rezultatul"
Cristian Todea, căpitan Mediaş

"Am jucat cu o echipă foarte bună, nu ne-am aşteptat să luăm gol repede. A venit şi golul doi, am încercat să jucăm şi noi ceva, dar nu ne-a ieşit. Ne vom bate pentru calificare în retur"
Thaer Bawab, atacant Gaz Metan

"Din păcate, le-am făcut cadou cele trei goluri care au venit pe greşelile noastre. Va fi foarte greu în retur, trebuie să sperăm la un miracol. Şi şansa a fost de partea lor. Nu cred că am făcut un joc rău"
Răzvan Pleşca, portar Gaz Metan

"Teoretic, şansele s-au diminuat, dar eu sper că o să reuşim să ne mobilizăm de aşa natură încît să ne apropiem calificarea. Catogeric, Austria Viena nu se poate compara cu Mainz. De asta ne era şi teamă, ca jucătorii să nu trateze de sus meciul după eliminarea nemţilor. Am avut şansa să întîlnim un adversar cam de acelaşi calibru cu noi şi tocmai de aceea nu putem rata această şansă, cine ştie cînd mai ajungem atît de departe",
a spus Ioan Horoba