Eric nu a convins , si a plecat de la Wolfsburg

Eric nu a convins , si a plecat de la Wolfsburg

Eric de Oliveira a scris pe pagina lui de Facebook ca nu i-a convins pe cei de la Wolfsburg .
Deși ieri antrenorul Felix Magath anunțase că nu și-a făcut încă o părere despre Eric de Oliveira, astăzi fostul golgeter al Gazului Metan a anunțat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare, Facebook, că nu va rămâne la echipa germană. În mesajul de pe wall, Eric a ținut să le mulțumească fanilor săi pentru încurajări și
pentru suportul moral. Acesta nu i-a uitat nici pe cei de la Gaz Metan Mediaș, pe seama cărora pune notorietatea crescută de care s-a bucurat în România.

Azi am facut ultimul antrenament la wolfsburg,nu raman in Germania,pacat dar pt mine o fost unu dintre cel mai frumoase momente din cariera mea,am facut prietenia cu 2 persoane superb,Josue (ex-São paulo-Nationala Braziliei) Diego (ex-Santos si Werder bremen-Nationala Braziliei) Am incercat dar cred ca nu am conivins...Viata merge mai departe,ms de incurajari,nu o fost de data asta,dar sunt sigur ca la urmatoare reusesc...Opurtunitatea asta o fost acordat de impresari mei si in plus Gaz Metan care mo ajutat, cu numele pe care il am azi aici in Romania si incet incepe sa creasca in Europa! Multumesc!