Eric si Bud inapoi la Medias?

Eric si Bud inapoi la Medias?

"Ştiam că va fi un meci foarte greu, clujenii au 3 jucători fantastici la mijloc, de aceea am jucat şi noi cu Nicandro, Todea şi Hoban, ca să îi contracarăm. Sîntem un grup sudat, cei care intră pe teren pot face faţă.

De astăzi ne gîndim la meciul cu Austria Viena. Această victorie este foarte importantă, eram pe ultimul loc. Lupta pe două fronturi aduce şi victime colaterale, apar accidentările.
Îl aşteptăm pe Eric înapoi, îl aşteptăm şi pe Bud. Am vorbit cu Eric duminică, din cîte am înţeles va sosi în ţară luni şi vom vedea ce va fi", a spus Pustai la GSP TV.
"E bine că am spart gheaţa şi noi, jucam bine în Europa şi nu aveam nici un punct în campionat. Sperăm să facem meciuri bune şi de acum încolo. În 2 săptămîni am jucat multe meciuri şi nu avem un lot aşa numeros. Ne-am revenit în această săptămînă şi s-a văzut acest lucru. A fost un meci de care pe care, era normal ca ei să atace mai mult.
Nu se aştepta nimeni să trecem de locul 5 din Bundesliga, sper să facem o figură frumoasă şi cu Austria Viena. Sper să se califice toate echipele româneşti în grupele Europa League", a spus Ciprian Petre.

"Nu mă aşteptam la acest rezultat, îmi era frică să nu primim multe goluri. Am avut absenţe, Munteanu, Pîrvulescu... Eric trebuie să se întoarcă la Gaz Metan, Îl sfătuiesc să termine cu aceste copilării şi să întoarcă acasă. Plecăm de marţi în Austria, sperăm să reuşim un rezultat bun", a declarat Ioan Horoba la Radio GSP TV.