Jucatori noi la Gaz Metan

Jucatori noi la Gaz Metan

Printre posibilele transferuri ale Gazului metan, în perspectiva "dublei" cu Austria Viena, din play–off–ul Ligii Europa, figurează şi cel al atacantului Cristi Bud, de la CFR Cluj.

Gazul metan îşi va completa lista ce va fi trimisă astăzi la UEFA pentru confruntările cu Austria Viena, miza fiind un loc în grupele Ligii Europa, cu încă câteva nume. Printre jucătorii vehiculaţi figurează şi vârful de atac Cristi Bud, de la CFR Cluj. Bud a mai îmbrăcat tricoul formaţiei din oraşul de pe malurile Tîrnavei Mari şi în trecut. Autor a 11 goluri în 32 de meciuri pentru Gaz metan, Bud s-a transferat în 2010 la CFR Cluj. În vară, el a fost aproape de a ajunge din nou la gruparea medieşeană, dar în cele din urmă transferul a picat. La un moment dat s-a vorbit despre o eventuală plecare a vârfului de atac la echipa lui Rednic, în Azerbaidjan, Khazar Lankaran, dar şi această mutare a picat.
Un alt nume care s-ar putea regăsi pe lista pe care o înaintează gruparea medieşeană la UEFA este cel al lui Touvarni Pinas(foto-dreapta), un fundaş de bandă stângă, de 1,72 metri, născut în '85 (25 noiembrie) în Surinam, dar care are cetăţenie olandeză. Pinas a jucat între 2006 şi 2009 la SC Telstar în Jupiter League din Olanda, apoi s-a transferat la Almere City, tot în eşalonul secund din Ţara Lalelelor, grupare pentru care a evoluat în 64 de întâlniri, înscriind un gol. Pinas s-a pregătit zilele trecute sub comanda lui Cristi Pustai, la Mediaş.
Pe lista pentru "dubla" cu Austria Viena ar putea apărea şi Vitinho Medeiros, un fotbalist brazilian care s-a pregătit la Mediaş şi în urmă cu un an, dar atunci transferul a picat, din cauza pretenţiilor financiare exagerate ale jucătorului. Vitinho a revenit în această vară la Gaz metan. "Vitinho a mai fost în probe şi anul trecut, iar acum vrea să îşi arate încă o dată calităţile. Când te uiţi la el, parcă ai vedea un fotbalist de la Barcelona. Are valoare, doar este brazilian", l-a caracterizat acum o lună Eric de Oliveira.

Astăzi apar noutăţile

Ioan Horoba, directorul general al Gazului metan, a mărturisit că astăzi va fi înaintată la UEFA lista cu lotul pentru "dubla" cu Austria Viena, din play-off-ul Ligii Europa, pe aceasta urmând să se regăsească şi câţiva jucători noi. "Luni (n.a. astăzi) vom înainta la UEFA lista pentru cele două meciuri cu Austria Viena. Pe ea se regăsesc şi câţiva jucători noi, dar numele acestora nu vi le pot dezvălui până nu avem contractele semnate. Este vorba şi de jucători din ţară, şi de peste hotare, în orice caz", a mărturisit Horoba.