Interviu cu tanarul mijlocas al echipei noastre, Paul Parvulescu

Interviu cu tanarul mijlocas al echipei noastre, Paul Parvulescu

Incert înaintea meciului de mâine cu Mainz, Pârvulescu ar putea totuşi juca împotriva echipei germane. Mijlocaşul medieşean crede că înfrângerea cu Dinamo a fost doar un accident şi speră să o întâlnească pe Tottenham în play-off-ul Ligii Europa.

Având în vedere rezultatul obţinut în tur, se poate spune că sunteţi favoriţi?
În niciun caz. La începutul partidei noi suntem cei calificaţi, dar vom avea în faţă un adversar puternic, care sunt convins că ne va pune mari probleme. Oricum, consider că acesta este cel mai important meci al carierei noastre, aşa că vom da tot ce avem mai bun.

Situaţia ta care mai este? Joci mâine?
M-am antrenat uşor în ultimele zile, iar în funcţie de cum mă voi simţi la antrenamentul din această seară, voi hotărî dacă sunt apt din punct de vedere fizic. Eu sper să pot sta măcar pe banca de rezerve.

Ai vreo preferinţă pentru play-off, în cazul în care treceţi de Mainz?
Îmi doresc să picăm cu Tottenham. Este o echipă care mie personal îmi place foarte mult şi dacă tot vom juca cu un adversar puternic îna cest tur, măcar să fie englezii.

V-a afectat moralul înfrângerea cu 5-0 în faţa lui Dinamo?
Ne-am gândit la returul cu Mainz şi "câinii" ne-au taxat, dar nu este o problemă fiindcă ne vom reveni. Am început slab sezonul, dar veţi vedea că vom juca şi bine, fiindcă nu suntem genul care să transformăm o înfrângere într-un dezastru sau o victorie într-o sărbătoare. Cred că avem forţa să terminăm la finalul stagiunii între primele şase.

Cu Eric ai mai vorbit?
În ultimele zile nu, însă am auzit şi eu că e în probe în Germania. Pentru el, din punct de vedere profesional, ar fi mult mai bine să joace la Wolfsburg, dar personal mi-aş dori să se întoarcă la Mediaş, fiindcă este unul dintre cei mai buni jucători alături de care am evoluat.