Play-Off:Austria Wiena - Gaz Metan Medias

Play-Off:Austria Wiena - Gaz Metan Medias

După "dubla" istorică în faţa nemţilor de la Mainz, medieşenii se pot considera norocoşi în urma tragerii la sorţi de astăzi. Elevii lui Cristi Pustai vor întîlni pe Austria Viena, probabil cea mai bună variantă dintre celelalte posibile adversare: Schalke, AEK Atena, Rennes, Standard Liege sau Braga.

Adversara Gazului e cea mai titrată echipă din Austria cu o zestre de 23 de titluri, 27 de cupe şi 6 supercupe. În '78 au jucat şi finala Cupei Cupelor, dar a pierdut ultimul act, 4-0 cu Anderlecht.

Vienezii au terminat sezonul trecut pe locul 3, iar în această ediţie ocupă locul 6, după trei etape, cu o victorie, un egal şi o înfrîngere.

Austria Viena a ajuns în play-off-ul Europa League după ce a trecut în primele două tururi preliminarii de Rudar (5-0 la general) şi Olimpia Ljubljana (4-3 la general). Antrenor este Karl Daxbacher

Cel mai periculos jucător pentru medieşeni este Nacer Barazite, atacantul de 21 de ani care a trecut pe la Arsenal şi a jucat la selecţionatele de juniori ale Olandei. Vezi un colaj cu Barazite, de pe vremea cînd juca la juniorii lui Arsenal!

Prima manşă a "dublei" dintre Gaz Metan şi Austria Viena se va disputa la Viena.