Probleme de lot inaintea meciului cu Mioveni

Probleme de lot inaintea meciului cu Mioveni

Înaintea confruntării cu ultima clasată, antrenorul Cristi Pustai are destule bătăi de cap în alcătuirea lotului din cauza numeroaselor accidentări.

Tehnicianul Cristi Pustai are serioase bătăi de cap în alcătuirea unui lot pentru partida din această seară, de la Mioveni. Pe lângă mai vechii accidentaţi Dudiţă, Alex Munteanu şi Pîrvulescu, pe lista indisponibililor s-au mai adăugat, săptămâna trecută, georgianul Akaki Khubutia, care s-a ales cu o întindere după derbiul judeţean cu CSU Voinţa, dar şi Markovic şi Trtovac, care au acuzat probleme medicale la finalul jocului retur cu Austria Viena.
“Ne aşteaptă un joc foarte greu, mai ales că noi venim după un efort foarte mare depus în campania europeană, care a lăsat - din păcate - urme serioase. I-am pierdut după returul cu Austria Viena pe Markovic şi Trtovac, însă eu sper să ne revenim şi să obţinem maxim din această deplasare. Va fi bine că apoi vor urma două săptămâni de pauză, în care, să sperăm, jucătorii accidentaţi vor reveni la echipă", a afirmat antrenorul Cristi Pustai.
”Mioveniul a schimbat antrenorul, ceea ce poate însemna un şoc pentru jucătorii acestei echipe. Ne dorim să continuăm evoluţiile bune din campionat şi să ne întoarcem neînvinşi din această deplasare. Suntem în creştere de formă“, a precizat, la rândul său, mijlocaşul Ciprian Petre.
Partida de la Mioveni va fi condusă la centru de Augustus Constantin (Rm. Vîlcea). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Adrian Videan (Bucureşti) şi Sebastian Stoianov (Constanţa). Arbitru de rezervă va fi ploieşteanul Adrian Ilyes, iar observatori au fost desemnaţi Gheroghe Constantin (Suceava) şi Călin Mircea (Bucureşti).