Pustai: "Am arătat că, la Mediaş s–a construit o echipă"

Pustai: "Am arătat că, la Mediaş s–a construit o echipă"

Antrenorul Cristian Pustai a declarat că echipa Gaz metan Mediaş a pierdut calificarea "cu fruntea sus", apreciind că jucătorii săi au dat totul pentru a accede în grupele Ligii Europa, însă fără succes.

"A fost un meci frumos, un meci de calificare. Am început destul de sus, am încercat să facem presiune individuală care să se transforme în pressing colectiv. Suntem la capătul unui drum frumos. Îmi felicit jucătorii. Această campanie a creat şi multe victime. Toţi s-au străduit să transforme visul în realitate, unii au intrat în teren cu leziuni, cu lovituri. Le-am cerut jucătorilor în ultimele 10 minute să joace cu mingi înalte. Am trimis toţi jucătorii de atac de pe bancă în teren. Era singura modalitate în care mai puteam înscrie. S-a şi creat o situaţie pe mingi deviate. Nu mai puteam construi nicicum pe zonele laterale. Pe Todea l-am odihnit cu Sibiul ca să-l am acum proaspăt. Nicandro e un jucător pe care l-am adus din Divizia D. Am jucat cred că vreo 10 meciuri în 5 săptămâni, iar 7 jucători au jucat toate minutele. E enorm. Eu sunt bucuros că am ieşit cu fruntea sus. Am arătat că la Mediaş s-a construit o echipă", a spus Cristi Pustai în conferinţa de după meciul cu Austria Viena.
Antrenorul formaţiei Gaz metan crede că formaţia sa a pierdut calificarea în meciul tur. "Per ansamblu, calificarea lor e meritată. Noi am pierdut la Viena calificarea, am primit golurile 2 şi 3 foarte uşor, în faţa unei echipe care nu cred că a fost superioară. Am adus 8 puncte ţării. Nu ştiu ce echipă va juca la Mioveni. Azi am venit ca la Mărăşeşti, cu doar 18 jucători. Ne bucurăm că vine pauza de două săptămâni. Dacă vrem să ne atingem obiectivele va trebui să facem achiziţii. Sunt convins că în oraş va fi sărbătoare pentru că am făcut o figură foarte frumoasă. Mi l-aş dori pe Cristi Bud (n.a. acum la CFR Cluj) la echipă. Eu l-am adus din Liga a II-a, iar acum ar avea ocazia să joace. E păcat că el să stea pe bancă. Dacă vine la noi are şanse să-şi revină", a spus Pustai.