Pustai:''Nu ne vom inchide in aparare''

Pustai:''Nu ne vom inchide in aparare''

Mediaşul se va afla mîine în faţa unei calificări istorice în play-offul Europa League dacă va elimina formaţia germană Mainz 05. TehnicianulCristi Pustai a afirmat într-o conferinţă de presă în această seară că echipa sa va face tot posibilul pentru calificare.

„În tur adversarii au avut o posesie superioară, au fost o echipă foarte elastică cu o mare disponibilitate la efort însă şi noi sîntem o echipă tehnică şi reprezentăm un grup omogen.

Nu ne vom închide în apărare pentru că va fi periculos să aperi un 0-0 cu o echipă de calibrul lui Mainz şi vom încerca să marcăm. Pentru noi este o mîndrie că am ajuns pînă aici iar cu toţii sîntem conştienţi că va fi un meci foarte dificil”,a afirmat Pustai.

Tehnicianul Gazului Metan se confruntă cu o serie de probleme medicale înaintea confruntării de mîine seară.”Pîrvulescu nu este încă total refăcut, Liţu şi Roman sînt şi ei cu probleme medicale pe lîngă mai vechii accidenataţi Vukadinovic şi Miclea. Sperăm ca pînă la ora jocului cu Mainz să putem recupera o parte din ei”,a mai afirmat tehnicianul medieşenilor.