Razvan Avram a semnat cu Gaz Metan

Razvan Avram a semnat cu Gaz Metan

Gaz Metan Medias a reusit sa legitimeze un tanar jucator care a jucat in sezonul trecut la Victoria Branesti.Este vorba de jucatorul Razvan Avram care evolueaza pe postul mijlocas ofensiv.

Răzvan George Avram (n. 12 septembrie 1986) este un jucător român de fotbal legitimat la FC Victoria Brănești. Evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv/atacant.

Considerat copilul minune al grupei 1986 de juniori de la Steaua București, fiind un bun conducător de joc, Avram nu a reușit totuși să confirme la Steaua.

A fost declarat unul dintre cei mai buni jucători ai turneului din Franța unde au fost prezente peste o sută de echipe de juniori.

Olympique Marseille i-a oferit un contract, dar Steaua s-a opus transferului, întrucât se baza pe serviciile sale.

Jucătorul a fost împrumutat de Steaua București la FCM Câmpina unde a fost în continuare monitorizat de echipa bucureșteană. După expirarea contractului cu FCM Câmpina a ales să semneze cu FC Prefab 05 Modelu, acolo unde se regăseau mai mulți foști steliști: Dumitru Dumitriu, Dumitru Hotoboc și Erik Lincar.

Selecționerul Emil Săndoi l-a convocat frecvent la trialurile organizate de echipa națională de tineret a României. Reușind adeseori să marcheze la aceste întruniri el a atras atenția mai multor cluburi printre care și FC Brașov.