Suporterii Gazului : ''ERIC avem nevoie de tine''

Suporterii Gazului : ''ERIC avem nevoie de tine''

Medieşenii nu s-au înghesuit la cel mai important joc din istoria echipei, iar partida n-a fost o lovitură financiară, aşa cum se aşteptau oficialii clubului.

"E meciul meciurilor pentru noi", au strigat la unison conducătorii şi jucătorii Gazului, sperând că vor avea un stadion plin. Tocmai de aceea şi preţul biletelor a fost mai mare decât la un derby din Liga I. 25 de lei a costat un tichet, indiferent de tribună. Dezamăgiţi după înfrângerea la scor cu Dinamo de duminică (0-5), medieşenii nu s-au mai înghesuit la stadion, aşa cum au făcut-o la debutul Gazului în Europa League, cu KuPs. Doar 4.500 de fani s-au aflat ieri în tribună, ceea ce înseamnă că s-au strâns abia ceva mai mult de 100 de mii de lei din vânzarea biletelor cu Mainz.

Suporterii germani au fost însă la înălţime. Echipa care a terminat sezonul trecut pe 5 în Bundesliga a venit însoţită de 100 de fani, îmbrăcaţi toţi la fel şi care au cântat pe toată durata partidei.

"Pleacă Horoba! Eric te vrem înapoi"

Fanii n-au uitat nici la acest meci de marea lor problemă, plecarea lui Eric, căruia Ioan Horoba nu a vrut să-i mărească salariul. Suporterii ţin cu jucătorul în acest conflict şi i-au cerut din nou demisia lui Horoba, după ce au iniţiat chiar şi o petiţie on-line. "Pleacă Horoba!" şi "Eric te vrem înapoi", scria pe două bannere ale galeriei medieşene.