Bud: "Nu mă aşteptam să înscriu de două ori la debut"

Bud: "Nu mă aşteptam să înscriu de două ori la debut"

Cel mai bun jucător al Gazului metan în meciul cu Steaua, Cristi Bud, e fericit pentru revenirea la Mediaş şi pentru faptul că a reuşit să înscrie o "dublă" la debut. Bud spune că a uitat deja perioada mai puţin fastă petrecută la CFR şi speră ca, în viitor, să revină un obişnuit al primului "unsprezece", în Gruia.
"E o revenire foarte frumoasă, la Mediaş. Credeam în victoria Gazului metan contra Stelei, eram foarte motivat să pun umărul la obţinerea unui rezultat mare încă din momentul în care am aflat că o să joc în primul "unsprezece", însă nu mă gândeam că o să marchez de două ori şi o să câştigăm atât de categoric. Mi-a fost foarte greu la început, pentru că acesta a fost al doilea meci al meu ca titular, după o lungă perioadă. Îi dedic golurile prietenei mele Mihaela, care a fost alături de mine în perioada foarte grea de la CFR, în care nu evoluam mai deloc. Nu Steaua a jucat modest ci noi am făcut-o foarte bine. Domnul Pustai a pregătit foarte bine meciul, iar nouă ne-a ieşit cam tot ce ne-a cerut. A fost foarte dificilă perioada în care nu am jucat, dar am uitat-o deja. Sper ca, într-o zi, să mă întorc la CFR, să joc mai mult şi să redevin acelaşi atacant din returul în care s-a câştigat titlul", a afirmat Bud.
Bud a mai spus că regretă că n-a jucat cu CFR în Champions League şi speră ca gruparea din Gruia să ia titlul de campioană, la finele acestui sezon. Totodată, vârful de atac vrea să după, în 2012, Gazul metan în grupele Europa League, dacă va continua la Mediaş. "Marele meu regret este că nu am jucat în Liga Campionilor. Îmi pare rău şi că Mediaşul nu s-a calificat în grupele Europa League. Sper ca Gazul metan să termine pe un loc de cupă europeană şi să contribui din plin la calificarea acestei echipe în grupele Ligii Europei, anul viitor. Le urez baftă colegilor mei de la Cluj, să câştige campionatul", a mai declarat atacantul, care şi-a fixat drept obiectiv înscrierea a 15 goluri pentru echipa din Mediaş, în această ediţie de campionat.