Cristi Pustai:„ M-am înfipt un pic în jucători la pauză”

Cristi Pustai:„ M-am înfipt un pic în jucători la pauză”

După meciul pierdut în deplasare în fața Astrei Ploiești, scor 0-2, antrenorul medieșenilor, Cristi Pustai, a afirmat că elevii săi sunt consecvenți în a arăta că „după una caldă vine una rece”, cu referire la parcursul din ultima vreme.

Pustai nu consideră că meciul a fost câștigat atât de categoric de către gazde, precum o arată scorul. „Suntem consecvenţi în a arăta că, în România, după una caldă vine una rece. Ar fi foarte bine dacă aş şti să vă răspund de ce există această inconstanţă. Au fost două reprize diferite, prima destul de slabă din partea noastră. Am avut reacţie doar după primirea golului, trebuia să jucăm aşa de la început. M-am înfipt un pic în jucători la pauză. Ne-au lipsit doi jucători înalţi, altfel ar fi arătat duelurile de la fazele fixe. N-a fost un joc atât de clar câştigat de echipa gazdă“, a spus Cristi Pustai, citat de Adevărul de Ploiești.

Pe toată durata meciului, antrenorul gaziștilor a purtat un tricou cu „Let's do it România“, mediatizând astfel campania de ecologizare programată la nivel naţional pe 24 septembrie.