Paul Pârvulescu:Lasati-ma la Dinamo

Paul Pârvulescu:Lasati-ma la Dinamo

Paul Pârvulescu îşi doreşte enorm să schimbe echipa. Mijlocaşul lui Gaz Metan Mediaş speră ca şefii săi să ajungă până la urmă la o înţelegere cu cei de la Dinamo, iar luni actele să fei semnate.

"Pot să spun că îmi doresc enorm să se rezolve totul şi maine (n.r.luni) să semnez cu DINAMO! Cred că mi-am făcut datoria pentru Gaz Metan şi e momentul să plec şi eu! Poate ţine cineva cont şi de dorinţele mele...", a fost mesajul postat de Pârvulescu pe pagina sa de Facebook.

Paul Pîrvulescu a sosit ieri la Bucureşti pentru a semna contractul cu roş-albii. "Cîinii" au oferit medieşenilor, pe lîngă bani, şi doi jucători


Dinamo vrea să-l prezinte azi, cînd e ultima zi de transferuri, pe Paul Pîrvulescu. Fotbalistul de 23 de ani a sosit ieri dimineaţă în Bucureşti, a fost supus unor teste medicale la o clinică privată, întrucît este chinuit de o lună de zile de o accidentare la gleznă, iar aseară, tîrziu, trebuia să semneze contractul pe cinci ani cu "cîinii".

Azi, Pîrvulescu ar trebui să fie prezentat oficial dacă nu va interveni ceva neprevăzut. Roş-albii au oferit 400.000 de euro acum, plus un procent de 40% dintr-un viitor transfer în străinătate sau minimum 200.000 de euro garantat dacă fotbalistul nu va reuşi să facă pasul la o altă echipă din Europa. Gazul a cerut însă 800.000 de euro pe loc, iar "cîinii" au răspuns cu o contraofertă prin care speră să-şi asigure serviciile lui Paul.

La propunerea iniţială se adaugă împrumutul unuia dintre Georgian Păun sau Liviu Ganea pînă la finalul stagiunii, ultimului urmînd să-i expire contractul în vară. Roş-albii şi medieşenii urmau să negocieze şi azi-noapte, tîrziu, mai ales că Pîrvulescu a transmis clar că îşi doreşte să îmbrace tricoul alb-roşu.

"Cei de la Dinamo fac oferte jignitoare pentru Pîrvulescu, trebuie să vină cu alte propuneri dacă îl vor! Sînt alţii la ei care n-au nici o treabă cu fotbalul şi pe care au plătit 800.000 de euro"
Ioan Horoba, director general Gaz Metan

cifre:
7.000
de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă ce îi pot dubla contractul, este salariul oferit lui Pîrvulescu în Ştefan cel Mare

4 goluri şi două pase decisive a reuşit Pîrvulescu în cele 29 de meciuri jucate pentru Gaz Metan Mediaş în sezonul precedent.